Van een nieuw huis wilt u jaren genieten en daarom moet het helemaal naar wens zijn. Bij BKH heeft u de garantie dat al uw wensen tot in het kleinste detail gerealiseerd worden. Tijdens de bouw komt u vaak nog op ideeën, dingen die in de praktijk toch beter anders kunnen. Je ziet het dan toch anders dan op de tekening. Aanpassingen waarbij geen extra materiaal of arbeid nodig is kosten u geen cent. Geen gedoe dus als een muurtje 10 centimeter naar links of rechts moet. En als een stopcontact toch heel ergens anders moet komen, regelen we dat voor u.

We kunnen bouwen en ontwerpen. U werkt dan met één partij en dat zorgt voor een heldere communicatie en een vlotte afstemming.  Ook het hele vergunningstraject kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Natuurlijk gaan we ook graag voor u aan de slag met een tekening van een architect of tekenbureau.

Tips:

Het is heel lastig om offertes goed met elkaar te vergelijken. Waar moet u op letten?

  • Kijk goed naar de hoogte van de stelposten en reken deze goed na. Klopt het bedrag? Kloppen de hoeveelheden? Zijn de bedragen in- of exclusief btw?
  • Is de offerte compleet? Maak per offerte een overzicht van wat wel of niet inbegrepen is.Vraag ook naar een complete omschrijving van installatiewerk, schilderwerk en kozijnen.
  • Vergeet niet het belang van algemene voorwaarden. Bij een geschil kunt u dan terugvallen op duidelijke afspraken.